Foto: Kristīne Lindenblate apmeklē Galantes festivālu kājās velkot dažādu krāsu apavus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

No 8.-14.augustam Dzintaru koncertzālē norisinājās ikgadējais operas dīvas Ineses Galantes rīkotais mūzikas festivāls «Summertime». Kā jau ierasts pasākumu apmeklēja daudzi opermūzikas cienītāji, tajā skaistā arī sabiedrībā zināmas personas. Uzņēmēja, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate apmeklējot festivāla pirmspēdējo dienu pārsteidza ikvienu ierodoties var vienu melnu, bet otru baltu kurpi.

Kristīne Lindenblate ir liela opermūzikas cienītāja, tāpēc nav brīnums, ka uzņēmēja bija redzama gandrīz katrā festivāla dienā un kā jau ierasts ierodoties uz svētkiem viņa bija piedomājusi pie saviem tērpiem.

Foto: Publiciātes foto

Vienā no mūzikas festivāla vakariem Kristīne ieradās melnbaltā kleitā, kas nebūtu nekas neparasts, ja kleitu nepapildinātu sievietes apavu izvēle – Kristīne vienā kājā bija uzvilkusi baltu, bet otrā melnu kurpi.

Foto: Publiciātes foto

«Nopirku divus vienādus zīmola «Miss Sixty» kurpju pārus – vienu melnu, bet otru baltu, sapratu, ka klasiska stila kurpes nekad nebūs liekas sievietes garderobē. Tā kā kleita bija strīpaina, uzvilku vienu baltu, vienu melnu kurpi un sapratu - būs!!!» stāsta Kristīne.

Par savu interesanto, stilistisko risinājumu vakara gaitā uzņēmēja saņēma daudz jautājumus, komplimentus un apsveikumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu