Ambera Hērda apsūdz Džoniju Depu laulības šķiršanas vilcināšanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieru Amberas Hērdas un Džonija Depa laulības šķiršana pavisam noteikti kļūs par 2016.gada skandalozāko šķiršanos. Nu aktrise vaino aktieri šķiršanās procesa novilcināšanā.

Kā jau zināms, Džonijs Deps vēlas, lai ikviens, kurš piedalīsies šķiršanās prāvā, paraksta konfidencialitātes dokumentus. Zvaigzne nevēlas, lai viņa privātās dzīves detaļas būtu zināmas kādam ārpus tiesas zāles.

Parakstot papīrus, pārkāpuma gadījumā Ambera Hērda par katru šādu reizi maksās 100 tūkstošus dolāru, pārējām iesaistītajām personām noteiktā summa ir mazāka.

Hērda atsakās parakstīt konfidencialitātes dokumentus, jo viņai nav nekas slēpjams un viņa vēlas atvērtu tiesu, kurā varētu piedalīties arī žurnālisti.

Ambera apsūdz Depu šķiršanās procesa vilcināšanā, jo viņa juristi laikus nesniedz informāciju par aktiera īpašumiem, mantu un papildus vilcina procesu ar konfidencialitātes dokumentiem, kuru nepieciešamība tiks lemta tiesas ceļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu