Agnese Rakovska atvaļinājumu pavada veikborda nometnē Portugālē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Konons

Jūlija sākumā grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska devās uz Portugāli, lai pavadītu savu godam nopelnīto atvaļinājumu «Delawake» rīkotajā veikborda nometnē.

Foto: Jānis Konons

Agnese Rakovska vasaras vidū devās uz Portugāli izbaudīt ilgi gaidīto atvaļinājumu, sākumā dziedātāja vēlējās doties uz kādu mierīgu kūrortu, lai baudītu nesteidzīgu atpūtu pie baseina, bet beigās izvēlējās aktīvas atpūtas nometni «Delawake», kur varēja pavadīt laiku lieliskā kompānijā un nodarboties ar veikbordu.

Foto: Jānis Konons

Mākslineice uzskata, ka labākais ir tas, ka ar veikbordu var nodarboties ikviens, jo nometnē ir instruktori, kuri iemāca un palīdz katram, arī iesācējam, nostāties uz dēļa.

Foto: Jānis Konons

«Ceļojuma spilgtākais notikums bija «Benagil Sea Cave» apmeklējums, lai tiktu šajā skaistajā alā, nācās ar «supu» peldēt okeānā. Sākumā biju mazliet nobijusies, jo, lai uz «supa» noturētos ir nepieciešamas iemaņas. Ala ir neaprakstāmi skaista un šo vietu iesaku apmeklēt katram, kurš dodas uz Portugāli,» tā Agnese.

Foto: Jānis Konons

Agnese stāsta, ka Portugāles pludmalēs atrodami daudz skaisti un lieli gliemežvāki, katrs no tiem ir citādāks un lasīt tos pludmalē var visu dienu! Dažus no tiem dziedātāja paņēma līdzi uz mājās, kā piemiņu no ceļojuma.

Foto: Jānis Konons

Portugāles ainavas ir neaprakstāmi skaistas, ciemati ir autentiski – mājas vienkāršas, bet kolorītas. Patīkami pārsteidz krāsu un formu daudzveidība.

Foto: Jānis Konons

Portugāles daba ir pilna ar kalniem un serpentīniem, floras daudzveidība lika Agnesei domāt, ka viņa atrodos tropu paradīzē.

Foto: Jānis Konons

«Nometnē iepazinos ar citiem latviešiem, patīkams bija pārsteigums, ka «Delawake» nometni apmeklē arī cilvēki no citām valstīm,» nobeidz Agnese.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu