Par konkursa «TV Dīva» uzvarētāju kļūst Simona Kubasova

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

18.decembrī glancētais modes žurnāls «L`Officiel» rīkoja svinīgas vakariņas, kuru laikā tika paziņota konkursa «TV Dīva» uzvarētāja. Beigu beigās ar vienu balss pārsvaru uzvarēja Simona Kubasova.

18.decembra vakars restorānā «Il Cibo del papa» uz vakariņām ieradās žurnāla «L`Officiel» draugi un partneri, žurnāls pats par sevi ir gana pieprasīts, tāpēc uz savu pasākumu aicināja savus īstos draugus, ne sabiedrības dāmas un citus spīdekļus.

Foto: Nauris Garkaklis

Pasākums iesākās ar gardām svētku vakariņām, kuras viesi paši varēja izvēlēties dodoties pie Zviedru galda, sekoja arī svētku kokteiļi, kuri sasildīja ikvienu viesi ņemot vērā, ka ārā nav vairāk vasara.

«TV Dīvas» paziņošanas pasākumu atklāja dziedātāja Kristīna Morins, kurai mūzikas eksperti viņas talanta dēļ paredz spožu nākotni. Visa vakara garumā dziedātāja ģitārista pavadībā uz skatuves kāpa vairakkārt.

Sekoja lielisks balerīnu priekšnesums, kurš viesiem lika atcerēties par Ziemassvētkiem kuri tuvojas un iegūt svētku noskaņai klāt vēl kripatiņu noskaņas.

Pēc balerīnu priekšnesuma visas trīs konkursa «TV Dīva» finālistes kāpa uz skatuvi, kur tika paziņota uzvarētāja. Sīvā konkurencē tikai ar viena punkta pārsvaru, uzvarēja skaistuma konkursu dalībniece un žurnāliste Simona Kubasova, kurai vērtēšanas procesā arī dzīves stila portāls «Sejas» sniedza augstāko novērtējumu.

Turpmāk tieši Simona būs žurnāla «L`Officiel» seja un vadīs visas video reportāžas no saviesīgajiem pasākumiem un konkursiem.

Foto: Nauris Garkaklis

Ar uzvarētājas apbalvošanu nekas nebeidzās, sekoja trīs Ziemassvētku vecīšu seksīga deja, kā arī vecīšu pārtapšana balerīnās. Vakara neoficiālo daļu vadīja, populārā Rīgas Krievu drāmas teātra aktrise Tatjana Lukašenkova.

Kā jau pirmssvētku laikā neiztikt bez loterijas, kurā tika izlozēti trīs žurnāla «L`Officiel» gada abonementi.

Vēlāk viesiem dodoties mājās tie vēl tika apdāvināti ar īpašām zīmolu kosmētikas dāvanām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu