Foto: Simona Kubasova dod patvērumu noklīdušam sunim un meklē tam jaunas mājas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Skaistuma konkursu dalībniece, žurnāliste Simona Kubasova svētku laikā nav spējusi palikt vienaldzīga un paņēmusi uz mājām uz ielas atrastu noklīdušu suni. Nu skaistā sieviete meklē dzīvniekam jaunus saimniekus vai arī vecos. Apskati fotogrāfiju, iespējams, tu zini, kam šis suns pieder?

12.decembra pēcpusdienā Simona Kubasova braukusi ceļa posmā Salaspils - Saulkalne un viņai zem automašīnas riteņiem gandrīz paskrējusi suņu meitene.

«Varēja redzēt, ka viņa ļoti apjukusi kādu meklē. Kad apstājos uz ceļa un attaisīju savas mašīnas durvis, viņa ar cerībām domāja, ka esmu viņas saimniece, kas atbraukusi pakaļ. Ielēca mašīnā uz aizmugurējā sēdekļa un cītīgi skatījās pa logu, gribot ieraudzīt savas mājas,» skumji nosaka Simona.

Foto: facebook.com

Skaistuma karaliene nav spējusi atstāt suni uz ielas un paņēmusi to līdzi uz mājām. Kā gan savādāk, suņu meitene izskatās mīļa, ar ļoti lielām, skumjām, bet uzticības pilnām acīm.

Diemžēl čipa suņu meitenei nav, bet tetovējumu nav iespējams izlasīt. Sunim ir 8-9 gadi, un konkrētajā ceļa posmā tas uzturējās jau trīs dienas.

«Iespējams, viņa kādam apnikusi un tikusi izmesta no mašīnas. Protams, tā ir tikai teorija, un cerams, ka īstie saimnieki viņu ļoti, ļoti meklē. Ja ne, atradīšu jaunus,» cerīgi nosaka Simona.

Simona savā portāla «Facebook» profilā ievietojusi visu informāciju par suni, lūdz draugus dalīties ar ierakstu un kopā atrast dzīvniekam jaunus saimniekus vai atgriezt suņa meiteni pie saimniekiem, kuri izmisīgi to meklē.

Nepaliec vienaldzīgs!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu