Skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate vasarā iesaka apceļot Latviju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Uzņēmēja, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate gan atpūtas braucienos, gan darba sakarā ir apmeklējusi daudzas valstis un redzējusi daudz skaistu vietu, kuras vienmēr paliks viņas atmiņās. Par spīti tam visam, sieviete iesaka pirmkārt apskatīt dzimteni un tad doties uz tālākām vietām.

Uzņēmēja Kristīne Lindenblate atpūtas un darba braucienos ir izbraukājusi teju visu pasauli un tikai nesen sākusi apceļot Latviju un apzināties, cik daudz skaistuma palaidusi garām.

«Daudzi krāj līdzekļus, lai atvaļinājumā aizbrauktu atpūsties uz ārzemēm, arī es tā kādreiz darīju, nu, pāris draugu motivēta, esmu sākusi apskatīt Latvijas skaistākās vietas un esmu pārsteigta par to, cik daudz skaistuma esmu palaidusi garām,» nosaka Kristīne.

Pati Kristīne nāk no Kurzemes puses, tāpēc labi pārzina gan dzimto Kuldīgu, gan apkārtnes pilsētas.

«Jūnijā daudzās vietās pie jūras tiks svinēti Zvejnieksvētki, tāpat Kuldīgā tikko vērojām, kā lido zivis, nevar aizmirst par Līgosvētkiem, kuri dažādās pilsētās tiek svinēti mazliet atšķirīgi, vēl Dobeles Ceriņu svētkiem, kā arī jūnija beigās gaidāmajiem Peoniju svētkiem, visi pasākumi ir gana labi, lai tos apskatītu,» nosaka Kristīne.

Tāpat Kristīne liek atcerēties par visām skaistajām pilīm un muižām, kuras atrodamas Latvijā un gaida viesus, lai izstāstītu savus atmiņu stāstus.

Skaistuma konkursu rīkotāja zina, ka apceļot savu valsti sanāk daudz lētāk, tāpēc var izplānot vairākas ģimenes brīvdienas un vairākas nedēļas nogales doties uz kādu īpašu Latvijas nostūri.

«Pēdējā vieta, kurp devos, bija pie Cēsīm esošie «Rakši», kuri ļauj ne tikai apskatīt lamas un kamieļus, bet arī pavadīt laiku pie dabas. Nav jādodas uz ārzemēm, lai dotos izjādē ar kamieli, pastaigā ar lamu vai baudītu pankūkas no kamieļu piena,» smaida Kristīne.

Starp citu, tieši «Rakši» būs tā vieta kur 12.-17. jūnijā, 10.-15. jūlijā, 24.-29. jūlijā un 14.- 19.augustā norisināsies īpašas mākslinieka Kašera rīkotas un vadītas nometnes bērniem un jauniešiem «Trakie putni Rakšos 2016», kuri attīstīs bērnu talantus, palīdzēs iemīļot dzīvniekus un, galvenais, ļaus pavadīt laiku prom no datora.

www.kaserasapnufabrika.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu