«Stipro skrējienā» slavenības labprāt vārtās pa dubļiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

7.maijā norisinājās «Stipro skrējiens», kurā varēja piedalīties ikviens un parādīt savas spējas skriešanā, barjeru pārvarēšanā, nebaidoties nosmērēties dubļos. Daudzi šādu sestdienas pavadīšanas veidu uztvēra kā lielisku atpūtu ģimenes vai draugu lokā.

Foto: Facebook

«Stipro skrējienā» sevi pierādīja arī dziedātājs Miks Dukurs, kurš sacensībās piedalījās kopā ar trīs draugiem un savu komandu nosauca par «Vienkārši tusņiem».

Foto: Facebook

Par spīti nosaukumam komanda veiksmīgi pievarēja distanci un nebaidījās nosmērēties dubļos.

Foto: Facebook

Tāpat arī Dailes teātra aktieri Gints Grāvelis, Ieva Florence, Edijs Zalaks un Mārtiņš Počs nebaidījās no garās un sarežģītās distances.

Foto: Facebook/

Aktieri komandu nosauca par «DT Power» un pierādīja savas fiziskās spējas, kā nekā vairāku tūkstošu konkurencē viņi laika ziņā ierindojās pirmajā desmitniekā.

Foto: Facebook

Pēc piedalīšanās «Stipro skrējienā» aktieri paspēja arī uz teātri un nospēlēja izrādi, neizrādot ne mazāko noguruma pazīmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu