Aktieris Raiens Reinoldss atklāj topošo tēvu lielāko kļūdu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX SWEDEN / Scanpix

Aktieru pāris Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija ir pilnībā gatavi bērna dzimšanai. Topošais tēvs ir publiski apsolījis, ka vienmēr, esot mājās, mainīs bērnam autiņus un ļaus sievai atpūsties.

Reinoldsam vienmēr autiņu mainīšana ir licies kas pretīgs, bet, iedomājoties, ka tas jādara savam mazulim, viņš ir mainījis domas un ir gatavs kaut katru dienu uzņemties šo pienākumu.

Aktieris stāsta, ka nav jūtīgs pret dažādām smakām un, redzot ko nepatīkamu, viņam nav vēlmes doties uz tualeti un atbrīvoties no kuņģa satura.

Raienam visas priekšā stāvošās grūtības liekas nieks, galvenais, ka beidzot viņam būs savs bērns, kuru mīlēt un lolot.

Reinoldss uzskata, ka vairums jauno tēvu pieļauj kļūdu, sakot, ka visam ir gatavi un visu spēs, viņš atklāj, ka neko nesaprot no bērniem un rūpēm par tiem, bet ir gatavs mācīties, darīt visu, lai atvieglotu sievas dzīvi.

Raiens ir nolēmis kļūt par pilntiesīgu tēti, kurš par bērnu interesējas un kopā pavada laiku arī zīdaiņu vecumā, ne tikai tad, kad mazulis sāk jau staigāt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu