Foto: Apskati, kā Vaira Vīķe-Freiberga dodas pie indiāņiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Bijusī valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 6. un 7. novembrī portālā «Facebook» publiskoja fotogrāfijas no savas atpūtas Amerikā. Sieviete apskata dabu un krāj dažādus iespaidus.

Bijusī valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ir devusies uz ASV, kur izbauda dažādas aktivitātes, dodas ekskursijās un krāj jaunus iespaidus.

Sieviete apmeklēja Pimas un Marikopas indiāņu cilšu rezervātu, kuru ne tikai vienkārši apskatīja, bet devās ekskursijā ar gidu.

Foto: facebook.com

«Liels rezervāts, braukājām visu dienu. Skaistākā vieta bija pie Verde upes un saguaro kaktusiem klātiem pakalniem,» tā Vaira.

Vēlāk politiķe baroja zirdziņu helikopteru izbraukumā pa Arizonas mežonīgiem, cilvēka neskartiem, šķautņainiem kalniem, līdz sieviete nonāca ieplakā «Pleasant Valley», kur tek maza upīte un atrodas mazs miestiņš «Young». Visapkārt hektāriem zaļa zāle un vairākas lielas fermas – rančo.

Foto: facebook.com

Šādi bijusī prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pavada savas brīvās dienas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu