Madonnai ir brālis bezpajumtnieks, kuru viņa nav satikusi gadiem (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Madonna ir viena no pasaulē bagātākajām māksliniecēm, bet pat naudas pārpilnība nerada sievietē vēlmi palīdzēt savam brālim, kurš mitinās žēlsirdīgu cilvēku garāžā un pārtiek no ēdiena, kuru atrod atkritumos.

Dziedātājas Madonnas lielais ģimenes noslēpums ir atklāts, izrādās, sievietei ir brālis bezpajumtnieks, kuru Madonna nav satikusi gadiem ilgi.

Vīrietis šobrīd dzīvo svešu cilvēku garāžā un mēģina tikt galā ar salauztām ribām. Dziedātājas brālis arī nestrādā un ēdienu meklē atkritumos.

Vīrietis stāsta, ka Madonnu redzējis pirms pāris gadiem izkāpjam no limuzīna koncerta vietā, bet nav pat mēģinājis izlauzties cauri pūlim, lai viņu satiktu, bet aizgājis vienkārši paskatīties uz savu māsu.

Kamēr Madonna ir uzgriezusi muguru savam brālim, tikmēr pārējā ģimene mēģina pārliecināt vīrieti dot dzīvei vēl vienu iespēju un mēģināt tikt uz kājām.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu