Simona Kubasova piedalās «TV Diva» konkursā, cerot kļūt par TV seju (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paul Ank

Vairākas nedēļas plašsaziņas līdzekļos varējām redzēt aicinājumu piedalīties kastingā «TV Diva». «TV Diva» ir žurnāla «L'Officiel Latvija» projekts. Projekta būtība – sniegt iespēju ikvienam kļūt par «zvaigzni» un atrast labāko no tām, lai pārvērstu viņu par īstu TV dīvu, ar kuru strādās labākie stilisti, kura apmeklēs labākās ballītes un kura kļūs par žurnāla «L'Officiel Latvija» seju.

Lai kļūtu par kastinga dalībnieci, jaunietēm vajadzēja nosūtīt savu video pieteikumu, kuru pēc tam novērtēja «L'Officiel Latvija» žūrijas komanda. Kopumā kastingā piedalījās vairāk nekā divdesmit dalībnieces.

Liela daļa meiteņu video uzņēmušas, īpaši negatavojoties, tādā veidā parādot savu patieso būtību improvizējot stāstus par sevi, filmējot video savā vidē.

Vakar, 23.oktobrī, populārajā izklaides vietā «Friends Pub» norisinājās pirmā «Diva TV» kastinga atlases kārta. Izvēloties meitenes otrajai kārtai, tika novērtēts viņu darbs kameras priekšā, fotogēniskums, enerģiskums, balss, oratoriskās iemaņas, vairāku valodu pārvaldīšana izglītības līmenis kopumā. Otrajā atlases kārtā ar žūrijas lēmumu tika labākās astoņas meitenes: Kristīne Kurše, Kristīne Freiberga, Aleksandra Zavišjus, Santa Laizāne, Anastāsija Ļiščinska, dvīnes Lauma un Lelde Ozolas, ka arī pazīstama skaistumkaraliene – Simona Kubasova.

Katra kastinga dalībniece saņēma balvas no franču brenda «Payot», «L'Officiel Latvija» un «Club Chic».

Tagad laimīgais septītnieks, kas tika otrajā atlases kārtā, turpinās sacensības jau reālajās situācijās, veidojot reportāžas Riga Fashion Week ietvaros, no 2014.gada 28.oktobra līdz 1.novembrim. Jau 3.novembrī uzzināsim, kuras meitenes tiks trešajā «Diva TV» atlases kārtā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu