Foto: Kristena Stjuarte satiekas ar rokdziedātāju Lindsiju Ganulfsenu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tumblr

Mazāk nekā pirms divām nedēļām internetā parādījās informācija, ka aktrise Kristena Stjuarte izbeigusi savas attiecības ar Alīsiju Kārgailu. Žurnāls «Heat» ziņo, ka Stjuartei ir jauna meitene, divdesmit vienu gadu vecā Lindsija Ganulfsena no grupas «PVRIS».

Foto: Tumblr

Informācija par romānu radās mirklī, kad Stjuarte pārtraukumā no filmēšanās jaunajā Alena Vudija filmā devās uz Ņujorku, lai apmeklētu grupas koncertu.

Koncerta laikā zvaigzni pazinuši citi apmeklētāji, tā ziņa par zvaigznes klātbūtni ātri vien izplatījās sociālajos tīklos.

Foto: Tumblr

Žurnāla ziņotājs stāsta, ka aktrise pēc koncerta devās uz aizkulisēm, kur visu laiku pavadīja Lindsijas sabiedrībā, un vēlāk sievietes pasākuma vietu pametušas kopā.

Kristena Stjuarte nekad nav publiski paziņojusi par to, kāda ir viņas orientācija, bet uz jautājumiem par to vienmēr atbild, lai «iegūglē» viņas vārdu, jo viņa neko neslēpj.

Atšķirībā no Stjuartes Lindsija neslēpj savu orientāciju, viņa nekad nav satikusies ar vīriešiem un par savu homoseksualitāti jau pusaudža gados informējusi vecākus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu