Piecu stundu koncerts nenogurdina viesus, banketā tiek pat dejots (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

20.septembra vakarā tika atklāta Koncertzāle Rīga. Pēc piecu stundu ilgā atklāšanas koncerta viesi nesteidza mājās, bet palika uz saviesīgo banketu, kurā malkoja šampanieti un izteica komplimentus Jurim Milleram par uzņēmību.

Viesus uz banketu pavadīja dīdžejs UFO, kurš, lai koordinētu cilvēku plūsmu, talkā ņēma savu hītu «Pastum, pastum, pietupies». Viesi smejoties, dejas pavadībā gāja ārā no zāles.

Dziedātāja Olga Rajecka deju laiku atklāja vēl koncertā, kad uz balkona dejoja valsi sava vīra apskāvienos. Dziedātāja ar deju atbalstīja savu grupas biedru Viktoru Zemgali, vēlāk arī sākoties banketam mūziķe ilgi nespēja nosēdēt pie galdiņa un aizgāja dejot ar savu mīļoto.

Kā gan savādāk, banketa laikā viesi varēja klausīties nevis dīdžeja spēlēto mūziku, bet grupas izpildītos latviešu hītus.

Dejotājiem momentā pievienojās dziedātāja Kaspara Antesa čigānu tautības dejotājas, kuras visu vakaru mēģināja uzkurināt viesus, lai tie nesēž maliņā bet dodas dejot.

Viesi tika cienāti ar šampanieti, gan alkoholisko, gan bezalkoholisko, jo tik īpašā mirklī bija jābauda šampanietis, ne ūdens vai kafija.

Apmeklētāji steidza sveikt Juri Milleru ar lieliski padarītu darbu un vēlēja veiksmi tālākā koncertzāles attīstīšanā.

Banketa laikā viesiem bija iespēja ziedot līdzekļus skatuves aizkariem, kuri joprojām nerotā Koncertzāles Rīga skatuves sienas.

Daudzi viesi no banketa steidzās mājās uzreiz kad tika izmalkota glāze šampanieša, negaidīti garais koncerts visus bija nogurdinājis, spēcīgākie mākslinieki un atklāšanas viesi baudīja šampanieti, sarunas un dejas līdz pat četriem rītā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu