Bejonsē un JayZ tiekas ar advokātiem un mitinās atsevišķās viesnīcās (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Krīze paradīzē: kārtējo reizi pielieta eļļa ugunī saistībā ar runām par popdīvas Bejonsē un mūziķa un producenta Jay Z ilgās laulības šķiršanu. Atklātībā nonākusi informācija, ka dziedātāja abu kopīgās tūres laikā mitinās citās viesnīcās nekā viņas vīrs, raksta «The Telegraph».

Mūziķus tūrē apmeklējuši arī advokāti.

Sagaidāms, ka Bejonsē un Jay Z «The Run Tour» pilnībā izpārdotās koncertu sērijas laikā varētu tikt pie pamatīgas peļņas - ap 100 miljoniem ASV dolāru. Taču producenti tagad ir nobažījušies, ka tūri var nākties atcelt.

Foto: Reuters/Scanpix

Prese un pārim tuvu stāvošas personas jau sen baumo, ka abu sešus gadus ilgusī laulība nonākusi uz pamatīga sēkļa.

Laulībā aug divus gadus veca meitiņa Blue Ivy. Mūziķi pēdējā laikā vairākkārt centušies nesaskaņas atrisināt.

Zināms, ka tūres laikā abi tikušies katrs ar saviem advokātiem. Mērķis bijis vienoties par publisku paziņojumu, lai vērstos pret baumām par abu nesaskaņām.

Taču pāris pat ar juristu starpniecību tā arī neesot spējis vienoties par paziņojuma tekstu.

«The Run Tour» noslēgsies ar koncertu Parīzē septembrī. Tomēr pārim pietuvināti avoti vēsta, ka bažas esot pat par abu mūziķu spēju vienoties kopīgā koncertā vēl šajā nedēļā, nemaz nerunājot par tik tālu nākotni kā septembris. «Viss var pajukt vēl pirms Sanfrancisko. Un es nekādā gadījumā neesmu pārliecināts, ka viss nepajuks līdz Parīzei. Abiem tūrē tagad pievienojušies juristi, un ne jau lai vērotu abu uzstāšanos.

Advokāti ir tur, lai palīdzētu nesaskaņas noklusināt.

Viņi ne vien paliek atsevišķās viesnīcas istabās, viņi ir rezervējuši pilnīgi dažādas viesnīcas un uz katru šovu ieradīsies šķirti,» medijus informēja pārim tuvu stāvoša persona.

Bulvārprese vēl pagājušajā nedēļā rakstīja, ka Bejonsē redzēta apskatām dzīvokļus Ņujorkā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu