Kara Delavinja atklāti runā par savu mīļoto sievieti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Modele Kara Delavinja ir iemīlējusies sieviete! Sniedzot interviju žurnālam «Vogue», modele atklāti pastāstījusi par savu privāto dzīvi un attiecībām ar dziedātāju St.Vincent jeb īstajā vārdā Eimiju Klārku.

Modele Kara Delavinja izteikusies, ka tieši iemīlēšanās fakts Eimijā ir tas, kas viņu padara tik laimīgu un tieši tādu, kāda viņa ir šobrīd.

Tieši mīlestība motivē gan dzīvot, gan strādāt, gan mīlēt un vienkārši smaidīt. Dziedātāja atbalsta un izprot Karas darbu un lielo slodzi, bet neko nepārmet, tieši otrādi, to atbalsta un motivē neapstāties.

Par spīti panākumiem modes biznesā Kara ilgu laiku baidījās publiski atzīt, ka mīl sievietes, bet divdesmit gadu vecumā sajūtot tik ļoti lielu mīlestību, ka nespēja vairāk to slēpt, viņa pieņēma pati sevi un bija gana spēcīga, lai liktu arī citiem uzklausīt un pieņemt.

Tāpat Kara zina, ka tieši sievietes ir viņas vājuma punkts, tas, kas viņu jau vairakkārt ir iznīcinājis. Tieši sievietes ir tās, kuras sāpina modeli visu viņas dzīvi. Pirmā, kura to izdarīja, bija viņas māte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu