Video: Jenny May jaunajā klipā redzamo caurspīdīgo mežģīņu kleitiņu neuzskata par seksīgu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šonedēļ dziedātāja Jenny May laiž klajā jaunu singlu un videoklipu «Dzīres». Dziesma intuitīvi saplūst arī ar gaidāmo saulgriežu svinēšanas tematiku. Līgo noskaņas atspoguļojās arī šā singla videoversijā.

Par videoklipā «Dzīres» redzamo kleitu runājot, dziedātājai Jenny May nebija mērķis uztaisīt pārspīlēti tautisku videoklipu, jo tas nav domāts kā Līgo singls. Dzīres ir arī citi svētki.

«Protams, dziesmā ir pāris simbolu, ko var sasaukt kopā ar gaidāmo saulgriežu tematiku. Tas ir normāli. Rakstot dziesmu, pirmais nāk prātā tas, kas mūs vistuvākajā laikā gaida, un, runājot par svētkiem, tie ir Līgo svētki,» tā Jenny May.

Dziedātāja nenoliedz, ka arī dzīvē viņai patīk hipiju stils un viņa jau ļoti sen sapņoja par tamborētu vai mežģīņu kleitu, tomēr nevarēja tādu nekur atrast. Pavisam nejauši iemaldoties veikalā un ieraugot sapņu kleitu, tā tika nopirkta.

«Kleitas pirkums sakrita ar videoklipa filmēšanu, tāpēc neredzēju nevienu iemeslu, lai to neuzvilktu tieši uz šo pasākumu. Man pašai šī kleita neliekas seksīga, lai gan tā ir caurspīdīga. Man tā liekas gaisīga, brīva un stilīga. Tajā noteikti nav karsti,» smejas Jenny May.

Māksliniece uzskata, ka seksīgākais apģērbs sieviešu garderobē ir vakarkleitas, tajās slēpjas liela burvība un noslēpums.

«Seksīga sieviete ir tāda, kurai piemīt dabisks šarms, tai nebūt nav jābūt kā no žurnāla vāka. Tas darbojas līdzīgi kā harisma. Tā vai nu piemīt, vai nepiemīt,» tā Jenny May.

Foto: Publicitātes foto

Svētku svinēšana ir ļoti tuva arī pašai māksliniecei, kura jau 1.jūlijā ar lielkoncertu Daugavas koncertzālē sāks savu jubilejas koncerttūri pa Latviju.

Lai piešķirtu koncertiem meditatīvu un pat dziedinošu noskaņu, dziedātāja koncertos apvienojusies ar gongu un netradicionālo mūzikas instrumentu mūziķiem Daci Straumi un Yakov Cheich-Sultan.

Koncerti visā Latvijā būs kā sava veida dzīres. Palīgā nākšot arī profesionāli dejotāji, un uz skatuves notiekošais būs īsts šovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu