Patinsons nav vēlējies tēlot vampīru un to nekad neatkārtos (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieri Robertu Patinsonu nebūs iespējams vairāk redzēt vampīra ādā, aktieris ir izlēmis vairs nekad netēlot vampīru, un, ja tiks uzņemta vēl viena filmas «Krēsla» daļa, viņš tajā nepiedalīsies.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Ja tiks uzņemta vēl viena filmas «Krēsla» daļa, tajā nebūs redzams Roberts Patinsons, aktieris uzskata, ka ir par vecu, lai filmētos šajā filmā, jo atšķirībā no sava tēla noveco, nevis paliek mūžīgi jauns.

Tāpēc, ja gadījumā tiks uzņemta vēl viena «Krēslas» daļa, tad bez viņa līdzdalības, Patisnona vampīra dienas ir aiz muguras.

Turklāt aktieri arī nesajūsmina iespēja filmēties kopā ar bijušo mīļoto, aktrisi Kristenu Stjuarti, kura salauza aktierim sirdi viņu krāpjot.

Patinsons nekad nav vēlējies tēlot vampīru, bet piekritis filmēties «Krēslā», jo domājis, ka filma būs parasta tīņu filma, nevis izvērtīsies par ko tik lielu un padarīs viņu par pasaulslavenu aktieri.

Roberts vēlas filmēties nopietnās filmās, drāmās, vēsturiskos stāstos, filmās, kurām ir nozīme un reālistiska doma, viņš nevēlas izniekot talantu, tēlojot lomas, kuras neliks skatītājam domāt.

Aktieris uzskata, ka dalība vampīru mīlas stāstā viņam laupa daudzas iespējas saņemt tiešām labas lomas, jo viņš visiem asociējas ar vampīru.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu