Džonijam Depam draud cietumsods

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktierim Džonijam Depam draud cietumsods par savu suņu nelikumīgu ievešanu Austrālijā.

51 gadu vecais aktieris un viņa sieva Ambera Hērda apsūdzēti par Jorkšīras terjeru Pistola un Bū nedeklarēšu un karantīnas procedūras neievērošanu, kad viņi privātā lidmašīnā ielidoja Austrālijā.

Deps aprīlī atgriezās Austrālijā, lai filmētos piedzīvojumu filmu sērijas «Pirates of the Caribbean» («Karību jūras pirāti») jaunākajā daļā.

Austrālijas lauksaimniecības ministrs Bārnabijs Džonss piedraudēja, ka Austrālijā Depa suņiem draudot iemidzināšana, tāpēc tie tika nogādāti atpakaļ ASV.

Pirmdien Austrālijas Senāta komitejas sēdē tika spriests par Depa un Hērdas pārkāpuma nopietnību, ziņo laikraksts «The Sydney Morning Herald».

Lauksaimniecības ministrijas pārstāvji un senatori vienojās, ka situācija esot «ļoti nopietna». Viņi apliecināja, ka aktierim draudot cietumsods vai arī naudassods līdz 250 000 ASV dolāru (227 730 eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu