Prezentē rokassomiņu kolekciju, kura izrotāta ar speciāliem akmeņiem (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Aksesuāru dizainere Natālija Kudrašova 13.maijā prezentēja savu jauno rokassomiņu kolekciju «Brilliant». Somiņu rotāja dažādi dabiski akmeņi, kuri ar savu enerģiju palīdzēs izjust naksnīgās debesis un zvaigžņu lietu, tam par godu arī kolekcijas nosaukums «Brilliant».

Kolekcijā aplūkojamās somiņas ir piemērotas dažādām vakarkleitām, lieliski akcentēs ikvienas sievietes gaumi un kalpos kā lielisks stila elements. Pašas somiņas ir izveidotas no ļoti plānas un mīkstas ādas.

Jaunās kolekcijas somiņas ir maza izmēra, un dominēja tumšo krāsu gamma salikumā ar sarkano un balto toni. Kolekcijā nav novērojami jauni krāsu risinājumi, jo Natālija pieturas pie klasiskām vērtībām, kā mēs zinām, klasika no modes nekad neiziet.

Pirms skates viesiem bija iespēja baudīt uzkodas, iedzert glāzi šampanieša un klausīties talantīgās Kamillas Kļaviņas dziedājumā.

Sākoties ilgi gaidītajai skatei, viesi pamanīja, ka modeļu ādās iejutās sabiedrībā pazīstamas personas – žurnāliste Kristīne Gnatjuka, modes blogere Karīna Zu, modes nama «Fresh look» direktore Kristīna Daškova, pasākumu rīkotāja Jeļena Tonova, žurnāla «Amber style» galvenā redaktore Irina Perepelica un dziedātājas Kamilla Kļaviņa un Liera Šteina.

Jauno somiņu kolekciju viesi uzņēma ar aplausiem un daudzas sabiedrības dāmas pēc skates devās uz aizkulisēm, lai aptaustītu somiņas, pielaikotu tās un izvēlētos sev vēlamos modeļus.

Sākoties neoficiālajai daļai, viesiem bija iespēja klausīties dziedātājas Lieras Šteinas dziedājumā, kā arī apsveikt dizaineri Natāliju Kudrašovu ar panākumiem.

Dizaineres prieks bija neizmērojams, sirsnīgais platais smaids no viņas sejas nepazuda visu pasākuma neoficiālo daļu, kā gan citādi, sieviete svinēja savu triumfu.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu