Kā sabiedrībā pazīstami cilvēki lutina savas māmiņas Mātes dienā (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad 10.maijā tiek svinēta Mātes diena, māmiņas šajā dienā jūtas īpašas, saņem ziedus no saviem bērniem, laba vēlējumus, un galvenais laiks tiek pavadīts kopā ar ģimeni un sev mīļajiem. Kā sabiedrībā pazīstami cilvēki sveic savas māmiņas īpašajā dienā?

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Laura Raila jau no pašas bērnības Mātes dienā mammu sveic, jau no paša rīta dāvinot puķes, buču un pasakot paldies par to, ka viņa ir tik forša.

«Zinu, ka mammai garšo šokolāde, tādēļ, lai iepriecinātu vēl vairāk, iegādājos arī to, vislabāk ar lieliem riekstiem. Pagājušogad izmantoju arī Latvijas pasta akciju, atsūtīju pastkartīti, ka viņa ir vislabākā mamma, par kuru bija patīkami pārsteigta,» stāsta Laura.

Foto: Publicitātes foto

Ziedus Laura mammai nekad nepērk veikalā, bet pati apstaigā savu Jūrmalas dārziņu, pļavas un uztaisa skaistu pušķi, kuru pasniegt mammai.

«Mums ar mammu ir ļoti labas attiecības, kā draudzenēm, varam runāt par visu, mīlu viņu ļoti, vislabākā!» tā Laura.

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Samanta Tīna atklāj, ka šogad gan viņai neizdosies būt kopā ar mammu Mātes dienā, jo viņa koncertēs Ventspilī.

«Mammīti noteikti apsveikšu un pārsteigšu kaut kādā īpašā veidā! Jo viņa man īpaša un ļoti mīlu viņu! Mammām vajadzētu dāvināt katru dienu ziedus, ne tikai Mātes dienā!» aizdomājas Samanta.

Samanta uzskata, ka Mātes dienā pats galvenais ir kopā būšana, to viņa novērtē visvairāk, jo neizdodas satikt mammu tik bieži, kā viņai gribētos, tas tāpēc, ka mamma dzīvo Tukumā, bet Samanta Rīgā.

«Rīt Vērmanes dārzā būs Mātes dienai veltīts pasākums, kurā arī es esmu iefilmējusi savai mammītei sveicienu!» priecājas Samanta.

Foto: Publicitātes foto

Modele un dziedātāja Lingita Lina Bopulu Mātes dienu pavada kopā ar savu mammu un vecmāmiņu, tā ir lieliska diena ģimenes lokā.

«Bērnībā bieži gan mammu, gan omīti pārsteidzu ar kādu paštaisītu dāvanu vai arī uzzīmēju kartīti, jo gāju rokdarbu pulciņā. Manuprāt, paštaisītai dāvanai ir lielāka vērtība nekā veikalā pirktai. Pēdējos gados dāvinu ziedus, kā arī kādu nieciņu, savām rociņām taisītu,» svinēšanas paradumus atklāj Lingita.

Meitenes ģimenē nav īpašu paražu, kā svinēt Mātes dienu, diena tiek atzīmēta patīkamā gaisotnē ģimenes lokā.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Kamilla Kļaviņa šajā gadā Mātes dienā savai mammai sagatavoja nelielu, bet īpašu un sirsnīgu pārsteigumu.

«Tā kā mana mamma jau sen kolekcionē lelles, es viņai šodien dāvināšu īpašu kolekcijai piemērotu lelli. No rīta sagatavošu mammai īpašas brokastis, lai jau pieceļoties viņa būtu laimīga un apveltītu mani ar īpašu smaidu,» priecājas Kamilla.

Foto: Publicitātes foto

Visām māmiņām Mātes dienā Kamilla novēl izturību, veselību, sieviešu laimi, lai katra jauna diena sākas ar smaidu un labu garastāvokli.

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Natālija Tumševica mammai Mātes dienā vienmēr dāvina rozes un svin kopā ar ģimeni un vecvecākiem.

«Mammai parasti dāvinu rozes, dāvanu un obligāti kaut ko uzrakstu – protams, cik ļoti es viņu mīlu,» smaida Natālija.

Parasti visa ģimene dodas uz kādu restorānu garšīgi paēst un nosvinēt mammas īpašo dienu.

«Novēlu māmiņām veselīgus bērnus, daudz prieka un laimes,» tā Natālija.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu