Foto: Ir zināms, kāda izskatās Patinsona jaunā mīļotā (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktieris Roberts Patinsons pēc šķiršanās ar aktrisi Kristenu Stjuarti mainīja meitenes citu pēc citas, bet nu jau kādu laiku viņš parādās sabiedrībā ar vienu un to pašu skaistuli.

Aktiera Roberta Patinsona jauno pavadoni sauc par Imogēnu Keru. Sieviete strādā par modeli un ir tikai divdesmit divus gadus veca.

Foto: Instagram

Pāri kopā saveda aktrise Dakota Faninga, kurai gan aktieris, gan modele ir labi draugi. Dakota uzskatīja, ka jaunieši ir viens otram piemēroti, un rādās, viņa nav kļūdījusies.

Foto: Instagram

Patinsons izrāda jaunajai modelei daudz uzmanības, atver durvis, dāvina ziedus, aktieris nevēlas, lai Imogēna uztver viņu kā joku. Tāpēc viņš mēģina visiem spēkiem pierādīt savu nodomu spēcīgumu.

Lai cik dīvaini būtu, Patinsons ar savu bijušo mīļoto Stjuarti nekontaktējas, bet viņa jaunā mīļotā pazīst Kristenu un laiku pa laikam abas sievietes satiekas, lai kopā iedzertu kafiju.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu