Kāpēc Bleika Laivlija neapmeklē saviesīgo pasākumu neoficiālo daļu? (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Bleika Laivlija pēdējā laikā apmeklē pašu saviesīgo pasākumu, bet nepaliek uz pasākumu neoficiālajām daļām, tas jau ir iegājies kā tradīcija, ka pēc pasākuma viņa dodas uz sev īpašu ēstuvi, kurā kārtīgi paēd.

Aktrise Bleika Laivlija neapmeklē saviesīgo pasākumu neoficiālo daļu, jo viņai negaršo banketos pasniegtās uzkodas. Saviesīgie pasākumi parasti ir tik gari, ka aktrisei beigās gribas ēst un, tā kā viņa nespēj paēst, ēdot piedāvātās uzkodas, viņa neapmeklē banketus.

Laivlija dodas uz sev mīļu ēstuvi, kur vienmēr pasūta lielu porciju augļu, kuri aplieti ar karsto šokolādi.

Daudzi ir nesaprašanā, kā aktrisei izdodas saglabāt tik lielisku figūru, ēdot tik treknu, cukura pilnu ēdienu. Izrādās, Laivlija labprāt gatavo ēst un uzturā lieto daudz dārzeņu.

Aktrise saka, ja pasākumu rīkotāji vēlas viņu redzēt neoficiālajā daļā, lai iedod viņai lielu šķīvi ar augļiem, kuri pārlieti ar šokolādi un apkaisīti ar riekstiem, un viņa pirmā ieradīsies uz banketu un pēdējā no tā dosies mājās.

Ja pasākumos netiek pasniegts normāls ēdiens, viņa izvēlas paēst, nevis, jūtot izsalkumu, censties komunicēt.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu