Toma Krūza miesassargs apsūdzēts trijos seksuālos pārkāpumos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktiera Toma Krūza miesassargs iesūdzēts tiesā par izvarošanu un diviem citiem seksuāla rakstura pārkāpumiem. Holivuda ir šokā, jo tieši šis miesassargs pirms Toma Krūza un Keitijas Holmsas šķiršanās pieskatīja un visur pavadīja viņu mazo meitiņu Suri Krūzu.

Kārtējais seksa skandāls, kurš skar Holivudu. Izrādās, aktiera Toma Krūza miesassargs Šons Ringolds ir iesūdzēts tiesā par vairākkārtējiem seksuāliem likumpārkāpumiem.

Tiesa atklāja, ka Šons Ringolds tiek tiesāts par diviem krimināliem seksuāliem kontaktiem un vienu seksuālu uzbrukumu.

Apsūdzībā teikts, ka cietušās personas apgalvo, ka miesassargs apzināti veica noziegumus, izmantojot fizisku spēku vai piesiešanu, liekot sievietēm apmierināt viņa seksuālās tieksmes.

Noziegumi paveikti divās dažādās pilsētās ar trīs savā starpā nesaistītām personām.

Viena no cietušajām sievietēm skaidro, ka devusies uz policiju, lai būtu droša, ka viņam vairs nebūs iespēju to nodarīt vēl kādai personai.

Sieviete stāsta, ka satikusies ar Ringoldu, lai dotos vakariņās, bet ātri vien vakars izvērtās par seksuālu uzmākšanos automašīnā, vedot dāmu uz mājām.

Miesassargs noliedzis, ka randiņa laikā izmantojis spēku, automašīnai piestājot pie sarkanās gaismas, viņš pacēlis uz augšu sievietes svārkus, saķēris viņas kreiso krūti un sācis skūpstīt upuri, bet, atsākot braukt, devies uz nomaļu vietu, kur vēlējies pabeigt darbiņu.

Miesassargs saka, ka viņam tas nav vajadzīgs, jo pats saviem spēkiem spēj iegūt jebkuru sievieti.

Tiesas sēde visās trijās apsūdzībās norisināsies 12.maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu