Kāpēc sabiedrībā pazīstamas personas pozē skatlogā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

23.aprīļa pēcpusdienā Rīgā tika atklāts veikals «Twin Set Simona Barbieri»; tā kā veikala piedāvātais apģērbs ir iecienīta izvēle dažādām slavenībām, tās steidza arī uz atklāšanu Rīgā, lai atrastu kaut ko, ar ko papildināt savu vasaras garderobi.

Viesu skaits veikala atklāšanā bija viens no lielākajiem, kāds redzēts veikala atklāšanas ballītēs. Kā gan citādi, zīmols ir gana populārs un iecienīts sabiedrībā pazīstamu cilvēku vidū.

Uzņēmēja Svetlana Leva vēlējās atrast ko interesantu, krāsainu savai vasaras garderobei, tāpat arī dziedātāja Jenny May bija sajūsmā par veikala piedāvājumu, arī skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate priecājās, ka Latvijā nu varēs iegādāties apģērbu no viņas iecienītā zīmola.

Atklāšana tika svinēta vairākas stundas, tika darīts viss, lai viesi uzkavētos veikalā un baudītu vakaru, nepārtraukti tika piedāvāts šampanietis, uzkodas un viesi mudināti piedalīties loterijās.

Atšķirībā no citiem modes pasākumiem īpaši bija domāts par foto sienu: tā bija izveidota skatlogā, kurā kā manekeni sēdēja dzīvas modeles, un tām pievienojās slavenības, kāpjot augšā uz palodzes, lai pozētu.

Modes pasākumu apmeklēja vairāk nekā 150 viesi, no kuriem visi ir modes pazinēji, piekritēji un eksperti.

Viesu vidū bija tādi cilvēki kā stilistes Indra Salceviča, Iveta Vecmane, Santa Bindemane un Jūlija Verbicka, modes blogeres Alina Keller un Olga Peterson, kā arī virkne sabiedrībā pazīstamu personību - Diāna un Simona Kubasovas, Liene Stūraine, Jeļena Gricuka, Laura Raila, Līga Zemture, Jenny May, Svetlana Leva, Sindija Vilde-Spinga, Kristīne Lindenblate un daudzi citi.

Dodoties mājās, viesi saņēma speciālu mazu, saldu dāvaniņu, kuru baudot vakarā pie tējas, bija iespēja atcerēties pasākumā redzēto apģērbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu