Cik daudz, pateicoties «Krēslai», nopelnīja Patinsons un Stjuarte? (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieri Roberts Patinsons un Kirstena Stjuarte bija iesaistīti tiesas sēdē pret kompāniju «Summit Entertainment», kura aktieriem izmaksāja lielas piemaksas par filmas «Krēsla» pirmās daļas panākumiem.

«Summit Entertainment» tiesā iesūdzēja uzņēmums, kurš finansēja filmas uzņemšanu, jo procentos nav saņēmuši tik lielu summu par pārdotajiem filmas ierakstiem, kā bija runāts ar uzņēmumu. Izrādās, «Summit Entertainment» nav bijis līdzekļu, ko samaksāt, jo viņi aktieriem izmaksājuši lielas papildu naudas summas.

Neskatoties uz šo tiesas sēdi, tā neattiecās uz aktieri Robertu Patinsonu, kurš par pirmo «Krēslas» daļu ieguva tikai 300 tūkstošus, neskatoties uz to, ka filma kopumā nopelnīja 392 miljonus.

Vēlāk, noslēdzot līgumu par otro filmas daļu, gan Stjuarte, gan Patinsons pieprasīja viņiem izmaksāt 2,5 miljonus par pirmo daļu, balstoties uz godīguma principu.

Mēļo, ka aktieri par dalību divās pēdējās filmās katrs saņēma 25 miljonus.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu