«Dejo ar zvaigzni» bankets tiek aizvadīts latviski krieviskās noskaņās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

5.aprīlī, Lieldienu vakarā, norisinājās televīzijas šova «Dejo ar zvaigzni» septītā raidījuma bankets, kurš mudināja visus uz latviešu un krievu tautas saliedētību, jo īpašais pārsteigums bija kundzīšu ansamblis, kurš ar mūzikas palīdzību centās saliedēt tautības.

Restorāna «231» darbinieki dejotājus un zvaigznes sagaidīja, tērpušies tautastērpos, uzsverot Lieldienas un šīs dienas tradīcijas.

Lieldienu vakarā galdā tika liktas gan olas, gan kēksiņi un, protams, siltie ēdieni, kuri ir uz ikviena Lieldienu galda. Īpašs pārsteigums bija banketā piedāvātais dzēriens, kurš daudzos viesos izraisīja apbrīnu un tikpat daudzos nevēlēšanos to baudīt, tika piedāvāts bērzu sulas un šņabja kokteilis.

Viesi sēdēja uz restorānā pieejamajiem krēsliem un baudīja savu ēdienu mierīgā atmosfērā, līdz restorāns «231» sarūpēja īpašu pārsteigumu - kundzīšu ansambli, kuras izpildīja gan latviešu, gan krievu tautasdziesmas.

Tieši sieviešu dziedāšana, pārejot uz krievu mūzikas daļu, lika trakos deju ritmos mesties dziedātājai Lienei Greifānei un žurnālistam Ansim Pūpolam, viņiem pa pēdām sekoja Lienes deju partneris Viktors Haritonovs ar savu mīļoto sievieti.

Dziedošās kundzītes, ieraugot, ka uzņēmēja Svetlana Leva nepārtraukti aplaudē un dzied līdzi pilnīgi visām viņu dziedātajām latviešu un krievu dziesmām, mudināja sievieti viņām pievienoties. Svetlana izvēlējās labāk dejot, ne dziedāt, un viņas izvēli atbalstīja dejotājs Mārtiņš Kagainis, kurš uzreiz pievienojās uzņēmējai uz deju grīdas.

Daudzi dalībnieki steidza mājās jau uzreiz pēc pavakariņošanas, bet daži palika, lai pakavētos kādā sarunā, atpūstos pēc trakas mēģinājumu un darba nedēļas.

Jau pēc stundas dejotāji un zvaigznes steidza mājās, lai atpūstos, jo pirmdiena ir oficiāli brīvdiena un daudzi bija izdomājuši deju mēģinājumus sākt vakarā, ne no paša rīta.

Šāda ekstra, kā iespēja izgulēties, bieži nav novērojama deju pāru ikdienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu