Šova «Dejo ar zvaigzni» bankets tiek aizvadīts trakās disko dejās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

29. martā norisinājās sestais šova «Dejo ar zvaigzni» bankets. Katru nedēļu restorāns «231» izdomā īpašu vakara tematiku, lai iepriecinātu viesus, un ikreiz viņiem tas izdodas lieliski.

Šoreiz restorāns «231» pārsteidza šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniekus un viņu tuvākos draugus ar disko vakaru, kurā dīdžejs spēlēja ikvienam iemīļotas astoņdesmito gadu disko dziesmas.

Dīdžeja spēlētie mūzikas ritmi mudināja viesus pat ēdot kustināt kājas un gurnus, vēloties dejot.

Pirmie deju placi atklāja dejotājs Rolands Šteinbergs un skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, kuriem ātri vien pievienojās restorāna talismans žurka, dejotāja Marta Kalēja, dejotājs Mārtiņš Kagainis un uzņēmēja Svetlana Leva ar meitu Kristīni.

Sākumā visi dejoja bariņā, bet drīz vien dejotājs Rolands Šteinbergs iesāka grupas deju, rādot visiem priekšā deju soļus, un pārējie atkārtoja, tas dejotājos izraisīja smaidu, smieklus un par spīti pārgurumam vēlmi turpināt dejot, kaut visu nakti.

Protams, visiem nevar būt tik daudz enerģijas, tāpēc bija arī dalībnieki, kuri mierīgi baudīja dzērienus, nodevās sarunām vai vienkārši atpūtās, klausoties pozitīvajās mūzikas skaņās.

Kā jau katru reizi, dodoties uz banketu, arī šoreiz īpaši piedomāts bija par ēdienu, bija iespēja baudīt gan milzīgus burgerus, kartupeļus frī, dažādas mērces, uzkodas, gan sautētus dārzeņus ar sieru. Bija arī saldais ēdiens, daudzi dalībnieki, vērojot galdu, nespēja nepateikt, ka tas ir klāts kā uz dzīrēm.

Kā nekā dejojot ir aizvadītas jau sešas nedēļas un nogurums liek sevi manīt, tāpēc pēc pāris stundām dalībnieki viens pēc otra kopā ar saviem tuvākajiem draugiem devās mājās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu