Foto: Ieskaties dziedātājas Jenny May medusmēnesī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Jenny May un viņas vīrs Gatis laulības ostā iestūrēja agrā rudenī, bet kāzu ceļojumā devās tikai tagad. Pāris lieliski atpūtās, baudot sauli, makšķerēšanas priekus un jaunu kultūru.

Kamēr Latvijā pavasaris vēl tikai teju jaušams, Jenny May kopā ar vīru nolemj aizbraukt kaut kur, kur ir manāmi siltāks, šoreiz par galamērķi izvēloties Maldīvu salas.

Laiks abus mīlētājus nepievīla. Trīsdesmit grādu temperatūra turējās katru dienu un saules stari lutināja.

Tā kā gan Jenny May, gan viņas vīrs Gatis abi ir aktīvas atpūtas cienītāji, ceļojums nebeidzās ar gulēšanu pludmalē. Tika izbaudīti gan zvejas prieki, gan niršana, kā arī citu salu apmeklējumi.

«Vislielāko prieku mums sagādāja daba un dzīvnieki, ieraudzīt okeānā delfīnu barus un pēc tam tiem būt klāt minimālā attālumā ir neaprakstāmi. Kamēr mēs viņiem dāsni aplaudējām, tie lēkāja ap motorlaivu un visādi citādi izrādīja dažādus trikus. Kolīdz beidzām aplaudēt, tie pazuda. Tāpat okeānā pamanījām bruņurupučus, kuri bija nolēmuši ūdens virspusē laiski pasauļoties,» ar sajūsmu stāsta dziedātāja.

Dziedātāja ar vīru izbaudījuši arī zvejas priekus. Gatis pat izzvejojis aptuveni 2-3 kg smagu zivi, ko vēlāk viesnīcā šefpavārs abiem pagatavojis.

«Tas ir milzīgs gandarījums - izzvejot savu zivi un to vēlāk baudīt,» tā Jenny May.

Uz salas pārim patika arī vietējo cilvēku attieksme. Tā nebija kā attieksme pret kārtējiem tūristiem, bet kā pret savējo - gluži kā pret māsu vai brāli.

«Katrā ziņā šis bija mūsu tālākais un arī labākais ceļojums. Jebkuram varu ieteikt turp doties. Nekur nav tik labi kā mājās. Ir neaprakstāmas sajūtas pēc ceļojuma, bet, neskatoties uz padrūmo laiku šeit, tāpat vienmēr gribas atgriezties,» tā Jenny May.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu