Foto: Grima mākslinieks ar kosmētikas palīdzību pārtop par slavenībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Neticami! Vīrietis ar kosmētikas palīdzību spēj izmainīt savu seju līdz nepazīšanai un izskatīties gluži kā Kima Kardašjana, Kailija Dženere vai Dakota Džonsone. Apskati, kā grima mākslinieks pārveido savu vīrišķo seju un kļūst par slavenību dubultnieku!

Aktieris, modelis un grima mākslinieks Paolo Balesteross sociālajā tīklā «Instagram» ir iedzīvojies 687 000 sekotājos, un viss pateicoties viņa īpašām fotogrāfijām, kurās Paolo pārtop slavenās daiļā dzimuma pārstāvēs.

Foto: Instagram

Sākumā Paolo publisko savu fotogrāfiju, kurā ir redzams bez grima, tāds, kā izskatās dzīvē. Vēlāk grimētājs ievieto fotogrāfijas, kurās redzama viņa pārtapšana slavenās sievietēs.

Foto: Instagram

Grima mākslinieks ar kosmētikas palīdzību spēj uzburt jebkādu iespaidu, pat palielināt un samazināt savu degunu, piemērojoties tēlam.

Lai iejustos Kardašjanas ādā, Paolo nācās palielināt savu degunu, un viņš spēja radīt arī krūšu iespaidu, veidojot ēnas uz sava ķermeņa.

Foto: Instagram

Toties, lai iejustos Kailijas Dženeres ādā, grūtākais bija radīt piemērota izmēra lūpas, māksliniekam nācās radīt iespaidu, ka viņa lūpas ir trīs reizes lielākas.

Aktrises Dakotas Džonsones skaistuma noslēpums slēpjas acīs, Paolo visgrūtāk nācās radīt piemērotu acu formu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu