Eirovīzijas nacionālās atlases finālisti izklaidējas banketā (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ir noslēdzies Eirovīzijas nacionālās atlases fināls, un sīvā konkurencē uzvaras laurus ir plūkusi grupa «Aarzemnieki». Kā jau pienākas pēc labi padarīta darba, dalībnieki kopā atpūtās un svinēja grupas «Aarzemnieki» uzvaru kopīgā banketā.

Bankets norisinājās turpat, kur pats Eirovīzijas nacionālās atlases konkurss, - teātra namā «Jūras vārti».

Mūziķi uz banketu ieradās možu garu un priecīgi, jo viss darbs jau bija paveikts un varēja atslābināties.

Par ballītes un jautrības atmosfēru rūpējās DJ, kurš nepārtraukti spēlēja populāru deju mūziku un mudināja dziedātājus doties dejot.

Mūziķi vakaru sāka ar mielošanos pie bagātīgi klātā uzkodu galda, vēlāk sekoja vīna baudīšana, saskandināšana par saviem, kolēģu panākumiem un, protams, par grupas «Aarzemnieki» uzvaru.

Nogurdinošās dienas dēļ dziedātāji laiku pavadīja saviesīgās sarunās, vairāk sēžot brīvajos krēslos nekā aktīvi izklaidējamies un dejojam.

Dalībnieki apmainījās ar telefona numuriem, kopā fotografējās, lai saglabātu atmiņā šo īpašo dienu.

Eirovīzijas nacionālās atlases vadītāja, Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane ātri vien nozuda no banketa vietas, jo bija atklājusi «Jūras vārtu» pirmajā stāvā klavieres, kuras labprāt izmantoja, lai spēlētu visiem zināmas un populāras melodijas. Sievietes muzicēšanā klausījās ne viens vien mūziķis.

Ap diviem naktī vairums dziedātāju bija jau aizklīduši uz viesnīcu vai devušies uz mājām, ballīte bija neticami īsa, bet ikvienam radīja pozitīvas emocijas.

Banketu apmeklēja visi nacionālās atlases finālisti, izņemot grupu «Eirošmits» un dziedātājus Niko un Donu.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu