Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» banketa aizkulises

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

24.februāra vakarā norisinājās mūzikas ierakstu gada balva «Zelta mikrofons». Kā jau pēc lielas ceremonijas pienākas, ir jāseko lielām svinībām, tāpēc pēc ceremonijas viesi pulcējās klubā «Kaļķu vārti», kur norisinājās lielais bankets.

Uzreiz pēc balvu pasniegšanas beigām mūziķi, viņu pārstāvji un tuvākie draugi straumēm plūda uz klubu «Kaļķu vārti», lai piedalītos banketā un nosvinētu savu lielo uzvaru vai tieši otrādi - atrastu kādu mierinājumu zaudējumam.

Arī šajā gadā «Zelta mikrofona» banketu vēlējās apmeklēt ļoti daudzi cilvēki un izvēlētā kluba telpas vienā mirklī bija daudz par šauru, bet ko padarīsi, ja Latvijā ir tik daudz mūzikas cienītāju un tās atbalstītāju.

Vakara gaitā viesi baudīja dažādus gardus ēdienus, kuru šoreiz pasākumā pietika ikvienam un vēl vakara izskaņā uz galda bija atrodamas uzkodas.

Šoreiz nebija manāma dejošana vai liela jautrība, ballītes laikā viesi vairāk sarunājās, baudīja ēdienus, dzērienus un atpūtu. Par spīti dīdžeja spēlētajai mūzikai, neviens pāris nemetās trakās dejās.

Mierīgas atpūtas izvēle ir saprotama, kā nekā visi mūziķi atradās balvu pasniegšanas aizkulisēs un gaidīja savus uznācienus vai sēdēja zālē, gaidot savas nominācijas, piecas stundas.

Banketu daudzi mūziķi apmeklēja kopā ar savām otrajām pusītēm, šādā tandēmā ieradās gan dziedātāja Jenny May, gan mūziķis Atis Ieviņš, gan grupas «Flame & The Rolltones» vokālists Atis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu