Foto: Slavenības izvēlas gulēt siltās pidžamās (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Ikvienam ir iecienītas nakts drēbes, arī slavenībām ir speciāli tērpi, kādos viņi dodas pie miera. Lielu popularitāti ir iemantojušas tieši pidžamas, ne naktskrekli vai T-krekli.

Foto: Instagram

Grupas «Aerosmith» solists Stīvens Tailers izvēlas doties pie miera biezā gepardraksta pidžamā ar kapuci. Šādi dziedātājam vienmēr ir silti un jebkurā pasaules malā viņš jūtas kā mājās. Tipiska lieta Stīvenam ir atkailināts torss, tas nepazūd, arī izvēloties sev piemērotāko pidžamu.

Foto: Instagram

Kulta seriāla «Vampīru dienasgrāmatas» zvaigzne Nina Dobreva gulēt dodas sarkanā pidžamā ar lācīšiem. Arī aktrisei patīk, ja pidžamai ir kapuce, ko uzlikt galvā, kā nekā flaneļa audums sasilst ātrāk nekā spilvendrāna.

Foto: Instagram

Modele Žizele Bundhena izvēlas sarkanu pidžamu ar rūtiņām. Sieviete pērk pāris izmēru lielākas pidžamas, lai justos ērti un guļot tās nebūtu par ciešu. Pidžamai ir daudz podziņu.

Foto: Instagram

Dziedātāja Bejonsē pie miera dodas, velkot T-krekliņu un mazus šortiņus, kas ir ierasts gulēšanas ietērps lielākajai daļai jaunu sieviešu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu