Foto: Aktrise Nina Dobreva nosvin divdesmit piekto dzimšanas dienu (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrisei, seriāla «Vampīra dienasgrāmatas» zvaigznei Ninai Dobrevai gads sācies labi, viņa ir izlīgusi ar bijušo mīļoto, aktieri Ianu Somerhalderu un nosvinējusi divdesmit piecu gadu jubileju.

Foto: Instagram

Dzimšanas dienu aktrise sagaidījusi mīļāko cilvēku sabiedrībā. Nina svinēja īpašo dienu kopā ar mīļoto, aktieri Ianu Somerhalderu un labāko draudzeni, aktrisi un dziedātāju Džūliannu Hārtu.

Foto: Instagram

Aktrises iepazinās, pateicoties tam, ka Nina īslaicīgi satikās ar Džūliannas brāli Dereku. Sievietes iedraudzējās un kļuva par labākajām draudzenēm.

Foto: Instagram

Nina ar saviem mīļajiem izklaidējās mājās, kur paši gatavoja svētku maltīti un vēlāk baudīja īpašu torti, kuru speciāli mīļotajai bija pasūtījis Ians.

Mirklī, kad aktieri ievietoja dzimšanas dienas fotogrāfijas portālā «Instagram», Nina sāka saņemt neskaitāmus svētku apsveikumus, laba vēlējumu un pozitīvus vārdus gan no faniem, gan kolēģiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu