Anna Rozīte sper soli ārpus savas komforta zonas un publiski repo (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

30. novembra vakarā festivālā «Bildes» uz skatuves kāpa sevi jau pieteikušas grupas kopīgos projektos ar aktieriem, mediju pārstāvjiem, māksliniekiem un citu radošo profesiju pārstāvjiem. Kopā ar grupu «Gain fast» uz skatuves kāpa televīzijas seja Anna Rozīte, kura visiem demonstrēja lieliskas repošanas prasmes.

Televīzijas seja Anna Rozīte atzīst ka hiphops ir viņas bērnības un agras jaunības mūzika. Anna ir bijusi kvēla Tupaka un citu šā žanra izpildītāju fane.

«Padsmitnieces vecumā rakstīju arī dziesmām vārdus jeb, kā mēs tos saucām, «lirikas». Esmu arī studijā ierakstījusi pāris savu hiphopa gabalu, vairākus sadarbībā ar citiem šā žanra izpildītājiem,» atceras Anna.

Anna nožēlo, ka neviens no ierakstītajiem gabaliem tā arī nav saglabājies līdz mūsdienām, jo viņai būtu interesanti paklausīties, pēc kā tas viss izklausījās.

«Uzstājusies koncertos ar saviem gabaliem nekad neesmu, tieši tāpēc repošana kā tāda man nav pavisam jauna lieta, bet publiska uzstāšanās gan. Esmu pieradusi būt uz skatuves, runāt, bet dziedājusi vai repojusi nekad nebiju, jo tur jau ir gaužām mazas improvizācijas iespējas un mūzikas ritms jau arī ir nepielūdzams,» aizdomājas Anna.

Piedalīšanās festivālā «Bildes» sniedza Annai unikālu pieredzi, viņa spēra soli ārpus savas komforta zonas, pāri bailēm no nezināmā, izaicinot sevi darīt ko jaunu.

«Un pat nav svarīgi, kāds tas izpildījums ir bijis, galvenais, ka tas man sagādāja milzum daudz pozitīvu emociju, jaunu pieredzi, arī jaunu skatījumu pašai uz sevi, un tas ir ļoti vērtīgi. Tas viss nebūtu iespējams bez mana fantastiskā kolēģa Kaspara Zlidņa un viņa grupas «Gain Fast» puišiem, kuri ļoti mani atbalstīja un ticēja, ka viss izdosies. Esmu viņiem par to ļoti pateicīga!» tā Anna.

Anna pateicas arī festivāla organizatorei Tijai Auziņai par to, ka tā tomēr pierunāja viņu piedalīties.

«Gain Fast» kopā ar Annu Rozīti izpildīja dziesmu «Rīga mostas», kuras izskaņā Anna ierepoja pirmo pantu no «Arstarulsmirus» dziesmas «Dziesma manai pilsētai».

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu