Foto: Kara Delavinja gatavojas modes skatei, ēdot frī kartupeļus (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Desmitajā decembrī notiks zīmola «Victoria`s Secret» ikgadējā modes skate, kuru būs iespējams vērot telekanālā «CBS». Skatē piedalīsies arī jauniņā, bet jau savu vietu modes industrijā iekarojusī modele Kara Delavinja.

Zīmola «Victoria`s Secret» apakšveļa maksā tūkstošus, bet neizskatās, ka Delavinja īpaši iespringtu un gatavotos skatei, mēģinot uzturēt sevi pēc iespējas labākā formā, meitene našķojas ar milzīgām porcijām frī kartupeļu. Dienu pirms zīmola modes skates, pirms lielā šova meitene nespēja beigt našķoties ar frī kartupeļiem.

Foto: Instagram

Modele ievietojusi portālā «Instagram» fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar modeli Kendisu Svanepoli, ēdot milzīgas porcijas frī kartupeļu. Kara pazobojusies, pierakstot foto parakstu, ka šādi norisinās gatavošanās.

Par fizisko formu vairāk gan jāuztraucas Karas draudzenei, jo viņa 14. novembra skatē vilka desmit miljonus vērtu krūšturi.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu