Ar krāšņu šovu Rīgā izskanējis Krievijas popkaraļa Kirkorova koncerts (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Helovīna svētkos jeb Visu svēto dienas priekšvakarā «Arēnā Rīga» izskanēja Krievijas estrādes karaļa Filipa Kirkorova grandiozais šovs «ДруGoy». Mikroblogā Twitter Kirkorovs vēsta, ka ar šo koncertu viņš noslēdz supertūri pa Baltijas valstīm.

Savos koncertos Filips Kirkorovs prot pārsteigt. Viņa šovs apbur un iespaido: milzīgi ekrāni, 3D grafika, gaismu instalācijas un uguņošana, kustīga skatuve.

Par savu koncertšovu «ДруGoy» Kirkorovs teic: «Šovs, kuru esam radījuši, paņēmis daudz spēka. Ne tikai man, bet visai mūsu komandai. Mēs eksperimentējām, izdomājām, radījām. Raugoties no tehnoloģiju viedokļa, tā ir ļoti sarežģīta programma, kādu Krievijā neviens cits nav radījis. Mūsdienu tehnoloģijas, kas šobrīd pieejamas, datorgrafika un scenogrāfijas iespējas ļaus skatītājiem jaunā veidolā iepazīt dziesmas, kas viņiem jau iepatikušās, kā arī ieraudzīt mani nedaudz citādu, izpildot jaunāko veikumu.»

Krievijas mūzikas kritiķi vienbalsīgi atzinuši šovu «ДруGoy» par unikālu un pārsteidzošu. Arī Filipa Kirkorova kolēģi mūziķu aprindās atzinīgi izteikušies par viņa jaunāko programmu.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu