Oho, dziedātājs Dons parāda torsu un skūpsta meiču (63)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dziedātājs Dons, kurš šobrīd aktīvi rosās pa TV šovu «Jaunā talantu fabrika», mācot jaunajiem mūziķiem šovbiznesa pamatus, pieņēmis jaunu izaicinājumu. Jau pavisam drīz viņu redzēsim uz skatuves jaunajā koncertprogrammā «Cabaret Palladium», kurā Dons, kas atveidos Dorianu, kaislīgi mīlēs sievietes. Dons jau iejuties jaunajā tēlā, tādēļ, atkailinājis mazliet torsu, jau kvēli skūpsta savu skatuves partneri.

Dons «Cabaret» radošajai komandai pievienojies, jo viņam bijis interesanti uzzināt, kas šeit notiek, - projekts «Cabaret» šogad jau svin savu desmito jubileju. «Milzīgs pasākums un lieliska iespēja spēlēt šajā izrādē un strādāt ar šiem profesionāļiem. Te ir kaut kas netverams un skaists. Viss ir krāšņs un emocijām bagāts. Kad te atnāku uz mēģinājumiem un četras līdz piecas stundas no vietas strādājam, pat nejūtos noguris, jo te ir tik brīva atmosfēra,» Dons ir sajūsmā par «Cabaret» radošo gaisotni.

Foto: Sejas.lv

Dziedātājs šajā izrādē atveido Dorianu, kas ir domīgs vīrietis, kuram patīk meitenes. Dona atveidotais varonis ir ekstravagantu lietu cienītājs. Lai savu tēlu perfekti atveidotu, Dons teic, ka iedvesmojas no sievietēm.

Foto: Sejas.lv

«Cabaret Palladium» mēģinājumā dzīvesstila portāls «Sejas» piefiksēja foto momentus, kad Dons ne tikai spēlēja savu pēdējā laikā iecienīto prāta spēli - šahu, bet arī lepni pastaigājās, izrādot savu ekstravaganto stilu ar atkailinātu torsu, kā arī šaha spēles laikā mīļi bučoja savu skatuves partneri.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu