Kirkorovs ir liels saldummīlis. Rīgā našķosies ar zefīriem (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jau pavisam drīz, 31.oktobrī «Arēna Rīga» ar savu koncertprogrammu «ДруGoy» Rīgā uzstāsies Krievijas popmūzikas karalis Filips Kirkorovs. Lai arī ekstravagantais skatuves mākslinieks varētu izvēlēties smalkas un greznas lietas, kā arī dārgas un smalkas uzkodas, viņš savās prasībās ir pieticīgs un jau kuro gadu, viesojoties Rīgā, vēlas, lai koncerta laikā viņa atpūtas telpā ir pieejams «Šarmeļ» zefīrs.

Filipa Kirkorova koncerta «raiderī» nekas šo gadu laikā nav mainījies. Ekstravagantajam skatuves māksliniekam nav nekādu neparastu prasību. Viņš vēlas «Šarmeļ» zefīrus, «Ferrero Rocher» konfektes, šokolādi «Merci», dažādus augļus un sieru un gaļas plati, maizīti, tēju, kafiju, svaigi spiestu apelsīnu sulu un «Evian» ūdeni.

Savam šovam Filips Kirkorovs piesaistījis arī talantīgu jauno modes dizaineru plejādi, sākot ar uzlecošajām zvaigznēm līdz pat Krievijas modes metram Valentīnam Judaškinam.

31.oktobrī Filips Kirkorovs sola sniegt visiem Rīgas koncerta apmeklētājiem milzumu muzikālu un košu pārsteigumu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu