Marija Bērziņa no ēdienkartes izslēgusi cūkgaļu (47)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa ir sākusi ēst veselīgi un ieklausās uztura speciālistu ieteikumos. Veselīga ēšana iekļauj brokastošanu katru rītu un kartupeļu aizstāšanu ar dārzeņiem.

Marija ir pārliecināta, ka cilvēki ir sākuši vairāk domāt par saviem ēšanas paradumiem un ēd veselīgi, lai saglabātu veselību.

Pati aktrise ir sākusi sekot līdzi uztura speciālistu ieteikumiem un ēd biežāk, bet mazākas porcijas.

Foto: Sejas.lv

«Kopš izlēmu šādi ēst, brokastis kļuva par obligātu ēdienreizi. Parasti ēdu vieglu ēdienu, auzu pārslu putru, dārzeņu salātus ar jogurtiņu, griķus ar kefīru,» skaidro Marija.

Reizēs, kad gadās brīva pēcpusdiena, Mariju iespējams satikt tirgū, kur aktrise pērk dažādus gardumus, kurus vēlāk pārvērš garšīgos ēdienos.

«Es ēdu gaļu, bet neēdu cūkgaļu. Tā nav pārliecība, vienkārši neprasās. Ēdu liellopa gaļu, vistu un tītaru, tas arī viss. Protams, nav tā, ka ēdot un saprotot, ka ēdu cūkgaļu, es spļaušu to ārā, bet cūkgaļa nav manā ēdienkartē,» tā Marija.

Foto: Sejas.lv

Klāt pie gaļas Marija ēd dārzeņus, bet ne kartupeļus. Šāds lēmums pieņemts mirklī, kad aktrise sapratusi, ka jāmaina ēšanas paradumi.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu