Sieviešu mīlulis Andris Bulis būs redzams erotiskās gultas ainās (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris Andris Bulis centīgi gatavojas savas monoizrādes «Face Book. Post Scriptum» pirmizrādei, ko pirmie apskatīs īpaši lūgti viesi un jau vēlāk ikviens interesants varēs vērot populārā aktiera izrādi. Šobrīd jau tapušas pirmās izrādi reklamējošās fotogrāfijas, kurās aktieris mīlinās gultā ar kādu daiļavu.

Ar aktiera Andra Buļa un režisores Gaļinas Poļiščukas monoizrādi «Face Book. Post Scriptum» vienlaikus arī tiks atklāta Jura Millera privātā mākslas telpa «64 Krēsli», kas atrodas pašā Rīgas centrā, Marijas ielā 20.

Zīmīgi, ka šī nebūs pirmā Buļa monoizrāde. Jau iepriekš viņš spēlējis monoizrādi «Lidojums» ne tikai mājās Latvijā, bet arī dažādos starptautiskos monoizrāžu festivālos. «Pēdējo reizi biju Pēterburgā un vēl pirms tam Igaunijā, kur sākās sarunas par kādu citu darbu - «Face Book. Post Scriptum», ko sarakstījusi azerbaidžānu dramaturģe Nargiza Baghiradze.

Sieviešu mīlulis Andris Bulis jaunajā monoizrādē būs redzams erotiskās gultas ainās
Sieviešu mīlulis Andris Bulis jaunajā monoizrādē būs redzams erotiskās gultas ainās Foto: Publicitātes foto

Tā kā feisbuks ir internacionāls tīkls, tad šī izrāde tiek iestudēta arī Vācijā un Igaunijā. Ja mums jau ir zināms pirmizrādes datums, tad viņiem tas vēl nav noteikts. Ļoti ceru, ka realizēsies plāns un varēsim visās trīs valstīs šo izrādi spēlēt vienlaicīgi, izmantojot modernās tehnoloģijas. Ir vēl ceturtā valsts Azerbaidžāna, kas pieslēdzas šim projektam. Katrā valstī aktieris izrādē dod savu pienesumu, tādēļ arī dzirdēsim manu rakstītu tekstu, lai šīs izrāde būtu aktuāla Latvijā,» stāsta aktieris.

Izrādes ietvaros Andris Bulis jeb lugas varonis Tomass Bertāns jau kļuvis par aktīvu sociālā saziņas tīkla «Facebook» lietotāju. Taču izrādē sastapsimies ne tikai ar interneta komunikācijas iespējām, bet arī sastapsimies ar mūsdienu cilvēku un dzīves tēmām. Tādēļ izrādē neizpaliks arī erotiskas gultas ainas.

Turklāt vienu no izrādes rekvizītiem – hokeja nūju Andrim uzdāvinājis viens no labākajiem latviešu hokejistiem – Sandis Ozoliņš.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu