Eksotiskais kubietis atzīts par seksīgāko «Jaunā viļņa» dalībnieku (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Natālija Aleksejeva

Pēdējos gados par «Jaunā viļņa» tradīciju kļuvis konkurss «Mr&Mrs Sexy«. Šogad no 16 konkursantiem par seksīgāko dalībnieku atzīts eksotiskais kubietis Roberto Kel Toress, bet daiļā dzimuma konkurencē šo titulu ieguva Vācijas pārstāve Linda Teodosiu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» «Jaunā viļņa» Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks atzina, ka šaubu nav, kurš puišu konkurencē pretendē uz šo titulu. «Mēs konkursanti savā iekšējā balsojumā nolēmām, ka tas būs neviens cits kā Roberto. Par meitenēm runājot gan domas dalījās,» atklāja Pēteris.

Seksīgākā "Jaunā viļņa 2013" dalībniece Vācijas pārstāve Linda Teodosiu
Seksīgākā "Jaunā viļņa 2013" dalībniece Vācijas pārstāve Linda Teodosiu Foto: Natālija Aleksejeva

Piepildījās konkursantu prognozes un kubietis Roberto Kel Toress atzīts par šā gada seksīgāko konkursantu. Arī uz skatuves Roberto ir gan žūrijas, gan skatītāju mīlēts. Pēc otrās konkursa dienas kubietis saglabā līderpozīcijas, savukārt Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks pagaidām ierindojas pirmspēdējā vietā.

Sestdien, 27. jūlija pievakarē Dzintaru koncertzālē norisināsies konkursa «Jaunais vilnis» trešā konkursa diena, kurā dalībnieki izpildīs pilnīgi jaunas dziesmas. bet svētdien «Jaunā viļņa» noslēguma koncertā tiks paziņots šā gada uzvarētājs, kas balvā iegūs 50 000 eiro.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu