Roberts Patinsons redzēts kopā ar meiteni (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Aktieris, filmas «Krēsla» zvaigzne Roberts Patinsons, kopš izšķīrās ar savu ilggadējo draudzeni Kristenu Stjuarti, visur manāms domās iegrimis, nelaimīgs. Fani nespēja sagaidīt, kad viņu mīlulis atkal būs iemīlējies un laimīgs.

Tomēr aktieris saviem atbalstītājiem nelika ilgi gaidīt. Roberts ir redzēts izejam no viesnīcas «Chateau Barmount 26» kopā ar kādu bruneti. Pāris sirsnīgi smējušies un gājuši apskāvušies.

Patinsons ir izteicies, ka viņam ir vienalga, vai meitene ir brunete, gaišmate vai rudmate, ka matu krāsai nav nozīmes, bet gan tam, lai meitene ir interesanta, gudra un emocionāli piemērota viņam.

Aktieris piemetina, ka nav būtiski, vai meitene ir turīga un valkā dārgas drēbes, vai ir vienkāršs cilvēks un valkā parastu, ikvienā lielveikalā nopērkamu apģērbu.

Tomēr jaunā aktiera simpātija ir pieskaitāma pie meitenēm, kurām piemīt modeles āriene, un arī apģērbs nav pirkts lielveikalā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu