Skat, cik Džilindžeram un Dzelmei kvēlas mīlas jūtas (28)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dailes teātra vasaras kafejnīcas atklāšanas svētkos bohēmisko noskaņojumu baudīja arī režisors Dž. Dž. Džilindžers ar sievu - aktrisi un mākslinieci Elīnu Dzelmi. Lai arī Džilindžers ar savu skaisto sieviņu ir kopā jau vairākus gadus, abu starpā joprojām kvēlo mīlas jūtas un valda sirsnīgas attiecības.

Foto: Sejas.lv

Epikūra dārza ballītē režisors Džilindžers lielākoties uzturējās kopā ar Elīnu. Vērodams kolēģu muzikālos priekšnesumus, režisors mīļi noglāstīja sieviņas kāju. Vēlāk abi, cieši apskāvušies, devās nelielā pastaigā pa Epikūra dārzu. Skaidri redzams, ka abi neslēpj jūtas un mīlestība ir tikpat stipra kā attiecību sākumā – 2009. gadā.

Foto: Sejas.lv

Abi apprecējās 2011. gada pavasarī pareizticīgo baznīcā, kur Džilindžers savai izredzētajai, divdesmit gadus jaunākajai draudzenei Elīnai solīja mūžīgu uzticību. Jau pēc gada pāris sagaidīja pasaulē nākam pirmdzimto - meitiņu Hannu.

Foto: Sejas.lv
Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu