Šodien starptautiskā blondīņu diena, ko svin arī Marika Ģederte (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Šodien visā pasaulē tiek svinēta blondīņu diena. Šī diena nozīmīga arī uzņēmējai Marikai Ģedertei, jo tieši viņa 2009. gada maija sākumā nodibināja Latvijas Blondīņu asociāciju un ķērās pie grandioza blondīņu festivāla rīkošanas, kas Rīgā pulcēja ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu blondīnes. Šodien arī Marika saņem neskaitāmi daudz apsveikumu no iepriekšējo gadu Blondīņu parādes dalībniecēm.

Par starptautisko blondīņu dienu Marika Ģederte sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj: «Jā, viena svētku diena man klāt! Apsveikumus galvenokārt saņemu no tiem, kuri speciāli brauca uz Latviju, uz Blondīņu parādi.»

Pēc pārtraukuma šovasar atkal notiks blondīņu festivāls. Marika stāsta, ka festivāls šogad solās būt vēl krāšņāks, jo tas norisināsies Jūrmalā: «Kas attiecas uz «Go Blonde» festivālu vasarā, pašreiz ļoti aktīvi nodarbojos ar līgumu slēgšanu un norises organizēšanu, pēc tam to nodošu profesionāļu rokās, lai tehniski noorganizē līdz galam. Ir palikušas 44 dienas, bet laiks skrien ļoti ātri. 12.jūlija vakarā organizējam «Coyote Fly» Pre party «Džezā tikai meitenes» ar Merilinas Monro tematiku un «Harley Davidson» močiem.

Aicinām pieteikties dalībnieces Monro konkursam, jo galvenā balva stilistei, kura noformēs un atradīs vislīdzīgāko Monro, - varēs saņemt bezmaksas mācības Kosmetoloģijas koledžā.

13. jūlijs mums būs gara diena, jo visu dienu būsim pludmalē, kur mūs izklaidēs DJ no visas pasaules, būs dejas visu dienu, vindsērfinga sacīkstes, kā arī pludmales volejbols. Vakarā notiks «Pink Party» «Hotel Jūrmala SPA», kur koncertēs Bailando slavenā hita izpildītāja Loona, būs «Mis&Mister Australian gold» finālistu modes skate un apbalvošana. Ballīte turpināsies visu nakti.

Šoreiz neorganizējam tradicionālo parādi, bet aicinām visas meitenes - gan tumšmates, gan gaišmates uz pludmales ballīti, kur varēs ne tikai atpūsties, baudot kokteiļus, bet arī piedalīties deju maratonā vai sportiskās aktivitātēs. Ļoti ceru, ka būs pasākumam piemērots laiks, bet, ja tomēr būs auksts vai lietains, - divas ballītes (Pre party «Coyote Fly» un Pink Party «Hotel Jūrmala SPA») būs noorganizētas godam. Tuvāk ar blondīņu festivāla programmu varat iepazīties www.goblonde.lv.»

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu