Ko par «Koru Kariem» raksta interneta vidē? (76)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Jau ceturto nedēļu TV ekrānos skatāma šova «Koru kari» trešā sezona. «Koru karus» jau pametuši Māras Holšteinas-Upmanes Rīgas «Jūras zilais koris», Aijas Andrejevas Lielvārdes «Sarkanais teiksmu koris» un 24. marta raidījumā prom no šova devās Gunta Veita Liepājas «Sudraba viļņu koris». Kamēr rit šova tiešraide televīzijā, arī internetā plaši apspriesta tēma ir raidījuma norise. Jokdari nežēlo jokus, un ļaudis pauž viedokli par priekšnesumiem, dalībniekiem un šovu.

Lai gan vairums ļaužu pauž nepatiku par šovu «Koru kari», to tomēr skatās un apspriež interneta sociālajos tīklos. Par plaši izplatītu joku kļuvuši ekrānšāviņi no tiešraides, kura skatāma arī internetā. Interneta lietotāji pārpublicē tiešraides kadrus, kuros dalībniekiem ir neparastas sejas izteiksmes, pierakstot humoristiskus tekstus.

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Vēl kāds interneta lietotājs ir izveidojis diagrammu, kura pauž lietotāja viedokli par TV šovā notiekošo:

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Arī sabiedrībā populāri cilvēki, kā Ralfs Eilands no grupas «PeR», bieži vien raksta par «Koru kariem» sociālajos tīklos. 24. marta raidījuma laikā

Ralfs spriež par Normunda Jakušonoka tērpu,

turklāt viņa viedoklim piekrīt arī citi interneta lietotāji. Tāpat vērīgākie skatītāji un klausītāji piefiksē dalībnieku teiktajā kļūdas.

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Jau 31. martā būs skatāms «atgriešanās raidījums», kura laikā kāds no izbalsotajiem koriem varēs atgriezties šovā un turpināt cīņu par 10 000 eiro.

Komentāri (76)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu