Bīberam uzlikts sods 300 000 mārciņu apmērā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tīņu elkam Džastinam Bīberam uzlikts naudassods 300 000 sterliņu mārciņu (244 500 latu) apmērā par koncertam atvēlētā laika pārsniegšanu «O2» arēnā Londonā.

Kanādiešu popa sensācija pirmdien uz skatuves kāpa gandrīz divas stundas vēlāk, nekā paredzēts, saniknojot uz koncertu sanākušos fanus. Taču, turpinot koncertu pēc plānotā laika beigām, Bībers pārkāpa stingro koncertiem atvēlētā laika limitu.

Mediji vēsta, ka Griničas pašvaldība par katru pārkāpto minūti esot uzlikusi sodu 10 000 mārciņu (8150 latu) apmērā. Koncerts beidzās plkst.23.30, par pusstundu pārsniedzot limitu.

Bībera fanes Londonā
Bībera fanes Londonā Foto: Reuters/Scanpix

19 gadus vecā dziedātāja koncertam bija jāsākas plkst.20.30, taču Bībers skaļu svilpienu pavadībā uz skatuves uznāca tikai plkst.22.20.

Tviterī savu sašutumu pauda arī Bībera fanu vecāki, kuri bija spiesti savus skolas vecuma bērnus vest mājās pēc pāris dziesmu noklausīšanās, jo koncerts notika darba dienā. Kā novēroja «Evening Standard», tas daudziem nepilngadīgajiem faniem lika izplūst asarās.

Savukārt citi mediji ziņo, ka, nespējot sagaidīt koncerta sākumu, daudzi bērni esot aizmiguši.

Nākamajā rītā Bībers tvītoja, ka kavēšanai «nav attaisnojuma», taču apvainoja medijus situācijas pārspīlēšanā. «Vakar vakarā bija paredzēts, ka es uzstāšos plkst.21.35 pēc trīs iesildītājiem, nevis plkst.20.30,» viņš rakstīja. «Taču tehnisku ķibeļu dēļ es sāku tikai plkst.22.20, tātad nokavēju 40 minūtes. Tam nav attaisnojuma, un es atvainojos visiem, kurus mēs sarūgtinājām.»

«Lai arī kā, tas bija lielisks koncerts, un par to es esmu lepns,» piebilda dziedātājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu