Riana plāno bērniņu ar Krisu Braunu (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX SWEDEN / Reuters / Scanpix

Nu jau kādu laiku dziedātāja Riana vairs neslēpj, ka ir romantiskās attiecībās ar Krisu Braunu. Ārzemju bulvārprese vēsta, ka dziedātāja pat plāno bērniņu.

«Tagad, kad esam pieauguši, mēs varam to izdarīt pareizi. Mums ir jauns sākums, un esmu pateicīga par to. Šobrīd tas ir tieši tas, kas mums ir vajadzīgs,» intervijā sacījusi Riana.

Dziedātāja savas un Krisa Brauna attiecības dēvē par nelaužamām, turklāt

Riana paredz, ka piecu gadu laikā jau būs māmiņa.

«Iespējams, ka man jau būs bērns. Ceru, ka varēšu doties brīvdienās uz mēnesi. Ceru, ka nokārtošu visu tā, lai man nekad vairs nevajadzētu doties koncerttūrēs, par spīti tam, ka man patīk koncertēt. Es gribu veselību un laimi piecu gadu laikā. Gribu būt veselīga un laimīga.»

To visu Riana vēlas kopā ar Krisu Braunu.

Riana skaidro sava jaunā singla «Stay» būtību: «Tas ir stāsts par mīlestību un vēlmi, lai tā ilgtu mūžīgi. Tā ir sajūta, kura nav ar visiem, tāpēc tad, kad tāda ir, negribas to vairs nekad laist prom. Droši varu teikt, ka viņš (Kriss Brauns) ir tas, ar kuru man ir tādas attiecības.»

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu