Džareds Leto publicējis tetovējuma foto (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktierim un grupas «30 Seconds to Mars» līderim Džaredam Leto jau kopš šā gada februāra ir jauns ķermeņa rotājums – tetovējums uz muguras. Tagad, kad Džareds ir sasniedzis miljons sekotāju skaitu interneta vietnē «Twitter», viņš publicējis arī tetovējuma fotogrāfiju.

Interneta sociālajā tīklā «Twitter» un bilžu vietnē «Instagram» Džareds Leto publicējis bildi, kurā redzams viņa jaunais tetovējums, kuru mūziķis un aktieris ieguvis jau februāra sākumā, tomēr tikai tagad nolēmis to parādīt publiski.

Mūziķa un aktiera Džareda Leto jaunais tetovējums
Mūziķa un aktiera Džareda Leto jaunais tetovējums Foto: Instagram

Sākumā Džareds publicēja tikai bildi, kurā bija redzams, kā top viņa jaunais ķermeņa rotājums, sakot, ka tad, ja tīklā «Twitter» gūs atsaucību no miljons interneta lietotājiem, kuri kļūs par viņa «sekotājiem», viņš publicēs arī tetovējuma attēlu. Džareds solījumu ir turējis, un tagad fani var apskatīt arī aktiera ķermeņa zīmējumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu