Džilindžers ballītē samīļo savu burvīgo sieviņu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Pēc tam, kad svinīgajā banketā pēc ilgi gaidītā mūzikla «Oņegins» pirmizrādes režisors Dž. Dž. Džilindžers bija visiem aktieriem, mūziķiem, radošajiem un tehniskajiem darbiniekiem pateicis lielu paldies par ieguldīto darbu mūzikla tapšanā, viņš taisnā ceļā devās samīļot savu burvīgo sieviņu, aktrisi un mākslinieci Elīnu Dzelmi.

Uz mūzikla pirmizrādes noskatīšanos Dž. Dž. Džilindžers bija ieradies, saposies mirdzošā uzvalkā, bet viņa dzīvesbiedre Elīna pašā ziemas vidū bija izvēlējusies krāšņu kleitu, kas atgādināja dārzu ar zaļojošiem ziediem.

Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Pēc svinīgajām uzrunām un sarunām ar kolēģiem Džilindžers devās apskaut un samīļot sieviņu un vadīja vakaru mīļotās sabiedrībā.

Dailes teātra kolorītais pāris pagājušā gada 2. jūlijā sagaidīja pasaulē nākam savu pirmo kopīgo bērniņu – meitiņu, kuru vecāki nosauca par Hannu. Džilindžers un Dzelme laulības ostā iestūrēja 2011. gada vasarā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu