Rianas tēvs: «Es piedodu Krisam par uzbrukumu manai meitai» (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātājas Rianas tēvs atzinies, ka ir piedevis Krisam Braunam par uzbrukumu meitai 2009. gadā, sakot: «Jebkurš ir pelnījis otro iespēju.»

2009. gadā pirms «Grammy» balvu ceremonijas Kriss Brauns sastrīdējās ar Rianu un piekāva dziedātāju. Pāris izšķīrās un Riana iesūdzēja Krisu tiesā par vardarbīgu uzbrukumu.

Šobrīd Riana un Kriss ir atjaunojuši romantiskas attiecības un kopā apmeklē saviesīgus pasākumus, neslēpjot, ka starp abiem dziedātājiem valda romantiskas jūtas.

Nu Krisam piedevis arī Rianas tēvs Ronalds Fentijs, kurš izdevumam «Sunday Mirror» teic: «Kriss pieļāva lielu kļūdu, tomēr es esmu no tiem, kas tic, ka jebkurš ir pelnījis otro iespēju, tātad arī Kriss. Visi reizēm kļūdās, arī es esmu kļūdījies, bet tas ir veids, kā atgriezties realitātē un dzīvot savu dzīvi, kas ir ļoti svarīgi. Turklāt tik ilgi, kamēr viņa ir laimīga, arī es esmu laimīgs. Kriss pret mani vienmēr ir bijis mīļš un pieklājīgs, tas arī viss, ko no meitas puiša var prasīt.»

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu